Maak kennis met Helende Frequenties voor jouw leven, een MEDISCH PRODUCT voor de behandeling van CHRONISCHE PIJN, FIBROMYALGIE, SKELETPIJN en MIGRAINE en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals DEPRESSIE, ANGST en daarmee verbonden SLAAPSTOORNISSEN, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties. Voor alle andere aandoeningen is geen medische certificatie wegens ‘ gebrek aan bewijs’. Dit frequentie apparaatje bevat frequentieprogramma’s voor al jouw belangrijke levensgebieden.

Ik geloof heel sterk in persoonlijke ontwikkeling en het opruimen van emotionele blokkades en het veranderen van overtuigingen die niet bevorderlijk voor je zijn naar ondersteunende overtuigingen. Daarom ben ik ook coach die mensen daarin begeleid. We kunnen heel veel met ons bewustzijn. En ik geloof ook dat we ons mogen laten helpen door de technologie. Vanuit de quantumfysica zijn de laatste decenia prachtige ontdekkingen gedaan. Zo ook is  ontstaan. Alles is frequentie!

Dit is het eerste bioresonantie draagbaar apparaatje dat gemaakt is voor persoonlijk gebruik en dat je hele gezin kan gebruiken. Er zit een quantumsensor in die jouw frequenties meet en je toevoegt wat je nodig hebt. Je kan er nooit een overdosis van krijgen en het geeft geen enkele schadelijke bijwerking.  Je kan het overal mee naartoe nemen. Het heeft enorm veel toepassingsmogelijkheden!

Dit kun je zowel persoonlijk gebruiken als professioneel.Wil je een gratis kennismaking hiermee? Stuur een mail naar hildehealy@gmail.com   en we plannen een sessie in van 1 u 30 min 

https://partner.healyworld.net/healyvida

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen die we publiceren, en nieuwe workshops die we aanbieden, nog voor iemand anders het weet!

Je bent vanaf nu geabonneerd op onze nieuwsbrief!