Individuele sessies

Ik heb de opleidingen van NEURO-TRAINING® en The LOVE Method®, PSYCH-K® en de Scrip-As-Methode , De Transfugura® methode, gevolgd alsook de opleiding van Adem- en Stemdocente. Daarnaast heb ik mij ook in energetisch werk en healing verdiept.

Deze verschillende methodes integreer ik in mijn individuele Coaching- en Trainingssessies.

Om te weten wat er op welk moment de beste manier is om aan een thema te werken maak ik meestal gebruik van de kinesiologische spiertest. Dit is een tool die in verschillende modaliteiten wordt gebruikt.

 NEURO-TRAINING® , The LOVE Method®, PSYCH-K®; deze  verschillende methodes die ik gebruik zijn een middel om onder andere innerlijke conflicten en trauma’s op te lossen. We hebben veel meer innerlijke conflicten dan we denken. De ene overtuiging zegt ons dit en er is een andere die dit tegenspreekt. Daar gaat veel energie in verloren.  Onze beperkende overtuigingen kunnen we  omzetten in creativiteit en liefde voor onszelf en onze omgeving. Deze methodes maken niet enkel gebruik van de informatie die in onze bewuste geest leven maar vooral in ons onderbewuste.

Er zijn momenteel geen toekomstige events.
Als we een doel willen bereiken en dit niet lukt kunnen we via PSYCH- K® en NEURO -TRAINING ® kijken welke overtuigingen in het onderbewuste zitten die ons tegenhouden..  In het onderbewuste zit meer informatie dan in onze bewuste geest. Daar zit alle info van generaties ver. Alle ervaringen die onze voorouders hadden zit daarin op geslagen. Als we zelf een ervaring hebben gaat ons zenuwstelsel kijken welke opties er zijn in ons onderbewustzijn. Het kiest steeds de beste optie.

Maar… er kunnen nog andere patronen actief zijn die in conflict zijn met deze optie. Ik geef een voorbeeld:

Je wil financiële welvaart en gelooft ook dat je dat waard bent. En toch bekom je dat niet. Hoe komt dat? Er kan een onderliggende overtuiging zijn die zegt: ‘ Als je rijk bent, ben je slecht’. Deze overtuiging kan komen van een voorouder die dat leerde in de kerk. ( ken je de uitdrukking: ‘een rijke stinkerd’? Of misschien hadden jouw ouders financiële problemen en durf je niet rijker zijn dan hen…

De Script-As-Methode (SAM) is een holistische benadering waarbij mensen zelfinzicht en zelfbewustzijn verwerven om hun emotionele ballast, negatieve ervaringen, frustraties en vastgeroeste denkbeelden te kunnen opruimen, met als doel gelukkiger te worden en liefde te zijn.

De naam komt van:

  • ‘Script’ staat voor: je eigen levensverhaal.
  • ‘As’ staat voor: verbranden, tot verassing brengen.
  • ‘Methode’ staat voor: een weldoordachte manier van handelen om een bepaald doel te bereiken.
Met en NEURO-TRAINING ® , The LOVE Method, PSYCH-K ®en Script-As-Methode hebben we tools om aan die informatie te geraken en betere neurologische opties te creëren. De conflicten kunnen worden opgelost.  Elke methode kan apart worden gebruikt maar ook kan de combinatie worden toegepast. Via deze manier kan ook gewerkt worden aan thema’s die je al lang met je meesleept ( ook trauma’s).

Wat is een conflict?

Als we met twee overtuigingen zitten die elkaar tegenspreken, dan geraken we niet vooruit. Het is alsof je aan het stuur van een auto zit en tegelijk op het gaspedaal als op de rem duwt.

Dat werkt heel effectief. Zo kom je sneller tot resultaten. Beperkende, belemmerende overtuigingen worden omgezet in constructieve. Het resultaat is dat we gelukkiger en gezonder leven en in een ‘natuurlijk welzijn ‘ komen. Zo kunnen we vrij en voluit leven en een beter leven voor onszelf en onze omgeving creëren . Zo creëren we steeds een betere versie van onszelf.

Enkele Getuigenissen:
Dag Hilde, ik wil je nog eens bedanken voor de mooie werken dat je rond mijn zoon hebt gedaan met Psych-K en neuro-training .Wij merken een groot verschil, hij loopt blijer en vrolijker. Waarvoor dank lieve Hilde. Ikzelf voel mij helemaal herboren telkens als ik van bij jou kom. Mauro en Cynthia

Individuele Sessies PSYCH-K ® en NEURO-TRAINING ®

Ik ben al verschillende keren bij Hilde gekomen voor een individuele sessie. Ik vind het zo krachtig wat ze doet. De combinatie van die verschillende technieken maakt dat er in een korte tijd veel dingen kunnen veranderen. Als ik binnenkom weet ik nooit wat er allemaal zal gebeuren. Het is telkens een verrassing. Ik voel mij zo veilig bij Hilde. Ze is open, ontvankelijk en werkt op een doeltreffende manier. De ruimte waarin ze werkt klopt ook. Het voelt zo natuurlijk en mooi aan. S.

Individuele Sessies PSYCH-K ® en NEURO-TRAINING ®

Contact

Stuur gerust een berichtje!

Info

Aarzel niet om me te contacteren, ik help je graag verder!

GSM: 0499 736 046

adres: Bergstraat 28 9630 Sint-Maria-Latem (Zwalm)

Vida Feliz

hilde@vidafeliz.be 0499/736046 Bergstraat 28 9630 Sint-Maria-Latem (Zwalm)

Info

Volg Vida Feliz

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo ben je steeds als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen!

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen die we publiceren, en nieuwe workshops die we aanbieden, nog voor iemand anders het weet!

Je bent vanaf nu geabonneerd op onze nieuwsbrief!